MALAYSIA
SITE

Terengganu
-- Terengganu
-- Kuala Terengganu
-- Kuala Terengganu - Hotels
-- K.T. Bus Terminal
-- Kuala Besut
-- Kuala Besut Bus
-- Kuala Besut Hotels
-- Ketiar (Olifant)
-- Jerteh
-- Cukai
-- Terengganu Eilanden
-- Lake Kenyir
-- Pasir Raja Forest Reserve
-- Penarik
-- Perhentian Islands
-- Pulau Gemia
-- Pulau Kapas
-- Pulau Kapas Resorts
-- Pulau Lang Tengah
-- Pulau Redang
-- Pulau Redang Resorts
-- De Oostkust
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club Maleisië
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis Maleisië
Links
Contact
  

Bus Terminal
Kuala Terengganu
.

Het busterminal van Kuala Terengganu staat ook bekend als Hentian Bas MPKT. Kuala Terengganu ligt op één van de populairste toeristische busroutes, omdat het de toegangspoort is naar de beroemde toeristische hotspot Perhentian-eiland en het eiland Redang. De terminal ligt strategisch in het centrum van de stad. Om er te komen is de beste manier om met de bus of taxi's te reizen. Het busstation ligt in de Jalan Sultan Zainal Abidin, dat in de buurt van de meest geziene toeristische attractie en het herkenningspunt in Kuala Terengganu ligt, namelijk Lembaga Tabung Haji. Het ligt in het hart van de stad. Het is dus gemakkelijk te vinden, omdat alle sociale voorzieningen eromheen zitten.

Bij aankomst op het hoofdbusstation Kuala Terengganu, MBKT (Masjid Perbandaran Kuala Terengganu), kunnen reizigers en toeristen gemakkelijk de lokale taxi nemen naar de vertrekplaats van de veerdiensten biedt naar Perhentian Island en Redang Island.

Transnasional en Plusliner zijn de twee busmaatschappijen vanuit Kuala Lumpur naar Kuala Terengganu. De lokale bevolking geeft de voorkeur aan deze maatschappijen vanwege busstiptheid en meer frequentie. Een andere busmaatschappij met kwaliteit is Kesatuan Express, die dagelijks van KL naar Kuala Terengganu rijdt. Het bustarief voor de bus van KL naar Kuala Terengganu ligt rond de RM 40.00 tot RM 43.00.

De busrit duurt van Kuala Lumpur naar Kuala Terenganu duurt ongeveer zes tot zeven uur afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

Vanuit Singapore is het 9,5 uur met de bus, Johor Bharu duurt 9 uur en vanuit Penang de reis duurt 9 uur. De reis omvat twee rustplaatsen of meer gedurende de reis voor eten, drankjes en toiletstops. De comfortabelste bussen (VIP) hebben 24-32 zitplaatsen met 2-1 zitplaatsen naast elkaar (twee stoelen aan de ene kant; één aan de andere).

De stoelen zijn ruim met veel beenruimte. Er zijn ook 36-40 zitplaatsen aanwezig met 4 zitplaatsen op dezelfde hoogte, die je net zo goed naar Terengganu kunnen brengen. Als u 's nachts reist, neem dan warme kleding mee (jas/trui). Het kan best koel zijn in de bus. Een zacht of opblaasbaar kussen kan je helpen comfortabeler te slapen.

Mahligai Express is de enige dienstverlener die dagelijks een bus van KL naar Kuala Besut aanbiedt . Mahligai Express biedt echter slechts één dagschema om 21.30 uur 's avonds, met vertrek van TBS. Voor reizigers die Perhentian Island bezoeken, kunt u kiezen voor Mahligai Express om het transport van taxi's van het hoofdbusstation Kuala Terengganu naar de ferry van Kuala Besut te besparen. Online boeking voor bus van KL naar Kuala Terengganu in gerenommeerd op deze website door BusOnlineTicket. Het is gemakkelijk en handig. Klik op de banner beneden.

Het vertrekpunt voor bussen naar Kuala Terengganu in Kuala Lumpur is bij TBS, Terminal Bersepadu Selatan. Zowel Transnasional als Plusliner vertrekken vanaf het busterminal van Putra (Hentian Putra). TBS ligt net ten zuiden van het stadscentrum. Het dichtstbijzijnde LRT-station is "Bandar Tasik Selatan" op de Ampang-lijn. Het vertrekpunt van Kesatuan Express was voorheen bij Pudu Sentral busstation. Nu heeft Kesatuan Express het vertrekpunt naar TBS verplaatst.

 

Gemakkelijk een Bus Ticket boeken:
 

Klik op deze banner voor reservering


 

   Ben van Wijnen

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

   

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite