MALAYSIA
SITE

Kids Club MaleisiŽ
-- Kids Abseilen/ Raften
-- Kids Canopy Walk
-- Kids Dierentuin
-- Kids Duiken
-- Kids Hello Kitty
-- Kids Kabelbaan
-- Kids Kajakken
-- Kids Kookles
-- Kids Krokodillen
-- Kids Legoland
-- Kids Lost World
-- Kids Oerwoud
-- Kids Olifanten
-- Kids Orang Oetan
-- Kids Onderwater
-- Kids Pretparken
-- Kids Slangen
-- Kids Snorkelen
-- Kids Vissen
-- Kids Vleermuizen
-- Kids Vlinders
-- Kids Vogels
-- Kids Waterparken
-- Kids Wonderland
-- Kids Zonneberen
-- Kids Zwarte Panter
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
  

Sunway Lagoon

"Het is echt een super leuk en gevarieerd park. Wij vonden met name het waterpark erg leuk. Veel glijbanen.
Ook is er een soort strand na gemaakt aan de rand van een zwembad. In het zwembad een golfslagbad met golven van een meter hoog. We waren er op zondag, wat de drukste dag zou zijn. Maar viel eigenlijk wel mee. Door de week schijnt het helemaal niet druk. Absoluut een aanrader met kinderen."

 

 

Sunway Lagoon Pretpark is verdeeld in drie thema's: Wild Wild West, World of Adventure en Waters of Africa. Elke afdeling heeft zijn eigen opwindende attracties. Dus je kunt verzekerd zijn van veel gegil en wapperende haren. Je zult een opwindende dag beleven. Sunway Lagoon wordt een dag om nooit te vergeten.
Er is zelfs een golfslagbad met echte golven. Drie verschillende eilanden met elk hun eigen thema; ieder met zijn eigen fantastische attracties. Er komt geen eind aan het plezier en vermaak. Er zijn ook dagelijkse straatvoorstellingen in dit levendige en kleurrijke pretpark. Je kunt hier de hele dag doorbrengen!

World of Adventure

Loop over 's werelds langste hangbrug en geniet van een adembenemend uitzicht over de gehele lagune vanaf duizelingwekkende hoogte.
Trotseer de tunnels, booby traps en de tarantella's in de Lost City van de Gold Rush en verover het  niet te bedwingen, zwaaiende galjoen.
De World of Adventure biedt meer dan adembenemende ritjes, die hier eigenlijk het beeld bepalen.
Zie de majestueuze Bengaalse tijgers rondsluipen in hun omgeving of stap het Avonturen Park in en bekijk de grootste collectie wetenschappelijke stenen van de wereld.
 

Rij door tunnels, langs booby traps en tarantella's in de Lost City van de Gold Rush. Daarna, neem een bootreis van je leven door Pirate's Revenge, het eerste en enige 360 graden draaiende piratenschip in MaleisiŽ, dat je 24 meter boven de grond tilt. Wil je nog een andere spannende rit maken in de Tomahawk? Waarom maak je niet een wandeling over de 428 meter hangbrug over het meer van Sunway Lagoon, dan zie je het gehele landschap in vogelvlucht.

Wild Wild West

Het land van cowboys en indianen. Ontdek een Amerikaanse grensstad met houten gevels en totempalen, zoals je die zie in films. Wanneer je dan wandelt door de straten van het Wilde Westen, wees dan niet verbaasd als je Apache Indianen ziet en danseressen uit de saloon verkleed in donzige rokken. Ontmoet cowboys en cowboymeisjes in het echt nagebouwde cowboydorp en geniet van de oude salons en tochten voor de hele familie. Je wordt nat wanneer je over de Grand Canyon vaart, zittend in grote  buizen draaiend over de 350 meter lange rivier. Wees voorbereid dat je kan nat worden tijdens de opwindende Niagara waterval rit. Er is nog een andere grote attractie waarin jij en jouw vrienden in boomstamkano's gaan en varen over een 260 meter lange rivier. Andere ritjes kun je maken o.a. in de Buffalo Bill Coaster, de Butch Cassidy's Trail en de Colorado Splash. The land of cowboys and Red Indians. Ontdek eens een Amerikaans grensplaatsje, waar je ook ook vlakbij nog totempalen kunt zien, zoals in oude indianenfilms. Zwerf door de straten van het Oude Wilde Westen en wees niet bang als je op je ontdekkingstocht Apache indianen ziet, of saloon danseressen in wijde jurken tegen komt.
Je wordt nat, als je een ritje in een autoband maakt langs de  Grand Canyon Rapid Waterval. De rivier is 350 meter lang.
 

Niagara

Een andere grote attractie is de Niagara Falls Flume. Wees ook hier voorbereid, dat je nat. Hier plons je van een heuvel in een 260 meter lange rivier.

Waters of Africa

Gillen mag in de nieuwste attractie van "Waters of Africa", Hier ga je een reis maken door de wildernis van Afrika met nieuwe opwindende ritten.
De Congo Challenge wil je met je vrienden steeds opnieuw proberen. Het heeft wel 6 glijbanen en je komt met snelle vaart naar beneden om in het water te plonsen.
Als dat nog niet genoeg is, hebben we nog de Cameroon Climb. Dit is de hoogste glijbaan, waar er twee tegelijk van 15 meter hoogte naar beneden kunnen en je daarna weer 8 meter omhoog brengt.
Een andere onvergetelijke ervaring maak je mee in de grote "African Pythons". Hier word je in rond geslingerd, voordat je er met je autoband uitgeworpen wordt.
 

Bij Jeffreyís Bay kun je surfen. De golven kunnen hier wel 2.40 meter hoog worden. Het is het grootste golfslagbad in de wereld. Alles tegen de achtergrond van een vulkaan, die op uitbarsten staat.
Als je verder loopt, kom je bij het olifantenpad. Hier staan levensgrote olifanten bij een mooi meer.
Als je moe wordt ga dan eens naar de  Zulu Walk. Je zult verrast zijn als je ineens een vuurvreter tegenkomt, of Afrikaanse dansers je verwelkomen in hun stam.
In de "Waters of Africa" beleef je een prachtig Afrikaans avontuur. Dit moet je eens meemaken.

----------

Sunway Lagoon

Andere Sunway Lagoon attracties:

Extreme Park
Sunway Lagoon Theme Park heeft ook een Extreme Park. Hier kun je paintbaal schieten, met ATV's (All Terrain Vehicles) rijden. Je kun je op het water vermaken met jetski's en kajaks. Maar.... er is ook een golfslagbad, waar je kunt surfen, zoals in de "Water of Africa".

Sunway Wildlife Interactive Zoo
Sunway Wildlife Interactive Zoo is de allernieuwste attractie van Sunway Lagoon Theme Park. Het is een interactieve dierentuin, waar je exotische, kleine en vriendelijke dieren kunt vasthouden en knuffelen.
Er zijn vogels, reptielen en zoogdieren.

Toegangsprijzen    
     
  Volwassenen Kinderen
Het gehele park RM120 RM100
     
Openingstijden 10.00 -18.00 uur  

Toegangsprijs kleine kinderen voor de attracties:
Kinderen onder de 90 cm zijn gratis. Zij worden om veiligheidsredenen echter geweigerd bij enkele attracties.

Routebeschrijving:

Een taxirit duurt ongeveer 45 minuten vanuit het centrum van Kuala Lumpur.
Je kunt ook de KTM Komuter trein naar Subang Jaya Station nemen, of de Kelana Jaya Rail Line (voorheen de Putra Line) naar het Kelana Jaya station en verder per taxi naar Sunway Pyramid.
Bussen van de Cityliner (No. 51) en Metrobus (No. 10 & 11) vertrekken van het Klang Bus Station in Kuala Lumpur en stoppen bij Sunway Pyramid.

Google

  Ben van Wijnen

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite