MALAYSIA
SITE

 
Algemeen

-- Afdingen
-- Afdingen
-- Batik
-- Boeken
-- Chinese Maleiers
-- Chinees Nwjr 2024
-- Drinkwater
-- Feesten in MaleisiŽ
-- Fietsen in MaleisiŽ
-- Geschiedenis MaleisiŽ
-- Homestay in MaleisiŽ
-- Klimaat en Geld
-- Kid Club MaleisiŽ
-- Koning - de huidige
-- Koophuis MaleisiŽ
-- Meren in MaleisiŽ
-- Pasar Malam
-- Pensioen MaleisiŽ
-- Politiek MaleisiŽ
-- Studeren MaleisiŽ
-- Strandhotels MaleisiŽ
-- Telefoneren
-- Tips
-- Trouwen MaleisiŽ
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
 
 

REISAANBIEDINGEN MALEISIňMaleisiŽ is een land dat u bij uitstek per rondreis kunt leren kennen. U vindt in dit fascinerende land niet alleen prachtige stranden, maar ook tropische regenwouden, bruisende steden en diverse nationale parken.

De bevolking in MaleisiŽ is erg gastvrij en het is bijzonder om de diverse culturen te ontdekken. U kunt verder ontspannen aan het strand of elders in het land leren duiken om de adembenemende schoonheid onder water te kunnen bewonderen.

Een rondreis door MaleisiŽ is een wereld in ťťn land. De twee delen van het land verschillen enorm. West-MaleisiŽ, dat aan Thailand grenst, leent zich goed voor het reizen per huurauto, selfdrive (of auto met chauffeur). Hier ziet u historie uit de Engelse tijd, de grote metropool Kuala Lumpur, jungle in Taman Negara, mooie stranden aan de oostkust en vele prachtige bounty-eilanden.

Borneo, grenzend aan het Indonesische Kalimantan, is vooral bekend om zijn ongerepte nationale parken, de natuur hier is het mooist van heel AziŽ. Een combinatie van deze twee gebieden levert fantastische rondreizen MaleisiŽ op.
Bekijk eens het grote aanbod:

  Rondreizen West-MaleisiŽ
     
  Rondreizen Borneo
     
  Rondreizen West-MaleisiŽ en Borneo
     
  Combinatiereizen MaleisiŽ en IndonesiŽ

 

Aanbiedingsreizen:
 

Wat is de beste reistijd voor een rondreis door MaleisiŽ?

De gemiddelde temperatuur in MaleisiŽ ligt gedurende het gehele jaar tussen de 22 en 35 graden Celsius. Gaat u de hogere gebieden bezoeken, dan zult u rekening moeten houden met een temperatuur die wel 10 graden lager kan uitvallen. Welke periode u het beste een rondreis kunt maken door MaleisiŽ is een beetje afhankelijk van het regenseizoen.

Over het algemeen is de zomer de beste periode om een rondreis te maken door het land, vooral in de maanden juni tot en met augustus. In principe zouden de maanden mei en september hier ook nog meegerekend kunnen worden. Het belooft in elk geval een mooie rondreis te worden.

Adembenemend MaleisiŽ
Heb je altijd al gedroomd van een verre reis naar een bijzonder land? Een reis die niet zomaar iedereen onderneemt? Een reis naar een land met een prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden en een unieke cultuur? Dan kan een reis naar MaleisiŽ deze droom waarmaken. Het land heeft voor iedereen wat te bieden. Je kan er lekker ontspannen en genieten van een onbezorgde vakantie met veel zon, zee en strand. Maar door de overvloed aan mooie steden, dorpen en bezienswaardigheden maakt dit land ook er interessant voor de avontuurlijke reiziger en backpacker. Welk reisdoel je ook hebt, je zult een topvakantie bleven in dit bijzondere land.

De Maleise cultuur
MaleisiŽ is een van de meest ontwikkelde Aziatische landen. Het land is een smeltkroes van immigranten uit China, India en Europa. Echter zijn er wel grote verschillen tussen de moderne grote steden en het platteland, maar men nog op traditionele wijze leeft. Doordat MaleisiŽ een voormalige Britse kolonie is, kan men naast oosterse sferen ook over veel westerse gemakken beschikken. De Maleisische bevolking zal je gastvrij ontvangen, en gedurende je verblijf zal je dit blijven ervaren.
MaleisiŽ herbergt prachtige bezienswaardigheden, van prachtige natuurgebieden en indrukwekkende wolkenkrabbers tot tempels, parken en musea. Wanneer je als reiziger veel wilt zien is een rondreis de ideale manier om het land te ontdekken. Zo kan je het drukke Chinatown in Penang perfect afwisselen met een frisse duik op een van de vele bounty eilanden. Een rondreis is geen doorsnee reis, maar een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Het klimaat
MaleisiŽ heeft een tropisch klimaat, met gedurende het hele jaar hoge temperaturen en veel neerslag. Een reis naar MaleisiŽ is dan ook een garantie op warm weer met de bijbehorende hoge luchtvochtigheid. In de maanden november tot en met april kunnen tropische cyclonen voorkomen in MaleisiŽ. In deze maanden is het verstandig de berichtgeving in de media goed te volgen en je goed te laten informeren over de situatie voordat je verder reist. Verder is het handig om vooraf goed in te lezen en voor te bereiden op je reis.De nodige tips vindt u op deze site.

 

 

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite