MALAYSIA
SITE

Miri
-- Miri
-- Miri Airport
-- Miri Busstation
-- Miri - Bus Brunei
-- Miri Hotels
-- Miri Nightlife
-- Miri Plattegrond
-- Brunei
-- Niah, de Grotten
-- Sarawak
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club Maleisië
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Tijger

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis Maleisië
Links
Contact
 MIRI Plattegrond  

"De meeste guesthouses van Miri organiseren graag privévervoer naar bestemmingen in de omgeving, zoals Lambir Hills National Park en Niah National Park.
Autohuur begint bij ongeveer RM120 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van huurauto's verrassend beperkt kan zijn en dat vooraf reserveren aanbevolen is."


Plattegrond Miri

Legenda van de kaart

 
De busreis die van Miri naar Brunei vertrekt, is redelijk comfortabel en goedkoop. De twee comfortabele busaanbieders vertrekken met hun busdiensten drie keer per dag, één op 7.45 uur 's ochtends van het busbedrijf Borneo Express en een andere op 8.15 AM in de ochtend en om 15.45 PM in de namiddag van de busonderneming PHLS. Toeristen hebben op zijn minst een goede hoeveelheid opties om gemakkelijk en comfortabel terug te reizen.
Het gebruikelijke vertrekpunt voor de bussen in Miri is de Bus Terminal, vanwaar een passagier kunnen instappen in de bus. Het vertrekpunt in Brunei, waar je kunt opstappen, is aan de Waterfont in Bandar Seri Begawan voor degenen die met PHLS-bussen reizen. Anderen moeten uitstappen bij Temburong of de Kuala Belait-punten, wanneer je met de Borneo Express reist.

Miri wordt steeds populairder als een adventure / ecotoerisme bestemming. Miri geniet van warme tropische weer met veel zon het hele jaar door. Er zijn goede weg- en luchtverbindingen. Luchthaven Miri ligt op ongeveer 10 kilometer van de stad. Er zijn regelmatige vluchten naar Kuching (de hoofdstad) en Kuala Lumpur (de hoofdstad), waar de reizigers een aansluitende vlucht kan nemen naar het buitenland.
xx

 
Food Centre Miri

 

 

 

   Ben van Wijnen

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2021 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite