MALAYSIA
SITE

Melaka
-- A'Famosa Waterpark
-- Cheng Hoon Teng
-- Dutch Burgers
-- Geograhér Café
-- Melaka - Ontdekken
-- Freeport Outlet
-- Hop-on Hop-off Bus
-- Hotels
-- Jonker Street (Walk)
-- Krokodillenboerderij
-- Maritiem Museum
-- Melaka - KL by bus
-- Melaka - Nu
-- Melaka - Vroeger
-- Melaka - Plattegrond
-- Menara Taming Sari
-- Monorail
-- River Cruise
-- Pulau Besar
-- Pulau Udan
-- Puri Hotel
-- St. John Fort
-- VOC
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club Maleisië
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis Maleisië
Links
Contact
  

A'Famosa Theme Park
Ben van Wijnen

The map of A'Famosa
De kaart van A'Famosa

 

Het A'Famosa Resort beheert het waterpretpark in Melaka. Er zijn verschillende activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Het is het grootste waterpretpak van Maleisië. Treed binnen in  de wereld van vermaak en spanning. De nooit eindigende pret en spanning voor jou en je familie.
Het A' Famosa Resort and Theme Park beheert een Golfbaan, een Waterpretpark, een Cowboy Stad en een minisafari. Het park organiseert ook lichtshows en parades bij speciale gelegenheden, zoals Kerstmis, Nieuwjaar en Chinees Nieuwjaar, Het resort is erg populair bij toeristen uit Singapore, maar ook bij de bevolking in Maleisië. Zowel vanuit Kuala Lumpur of Singapore is het in 2,5 uur te bereiken over de snelweg.

In het waterpretpark vind je ongeacht je leeftijd wel iets leuks. De sensatiezoekers kunnen hoge snelheidsglijbaan uitproberen en de waterscooters.  Het golfslagbad geeft je het relaxte strandgevoel, hoewel je daar niet bent.
Je kunt ook genieten van langste Lazy River in de wereld, of van andere glijbanen.
En er zijn veel meer interessante attractie, zoals het Arabische dorp, een avonturen-speel-zwembad, een zandbak, gewone glijbanen, vlot-varen met de familie, met een binnenband van een glijbaan af, of Tot's activiteiten zwembad. 
Kinderen zullen de geitjes in het Arabische dorp fantastisch vinden. het is voor hen een opwindend avontuur. Het dorp is geïnspireerd door Moorse architectuur. De koepels en de minaretten hebben een bolvorming uiterlijk.
xx

the pool

Het Arabische dorp is een waterspeelplaats, die teruggaat naar de dagen van de mysterieuze geesten, magische lampen en vliegende tapijten. Volwassenen moeten hier door een kind begeleid worden!!
Het vlotje-varen voor de familie is een prachtige ervaring voor de gehele familie of vor een groep vrienden. Het reuzevlot vervoert 6 personen over een lange, bochtige rivier.
Beklim één van twee superhoge glijbanen voor een adembenemende, snelle joyride, geholpen door snelheid en zwaartekracht.
Een andere relaxte ervaring is een ritje in een binnenbandrond het gehele park over één van de langste Lazy Rivers van de wereld. Lig lui achterover en bewonder de blauwe lucht en kom zo tot rust.

De nieuwste attractie, die bij het resort hoort, is Cowboy Town, dat
's avonds pas echt tot leven komt. Cowboy Town heeft een ruime keuze aan amusement en uitgaansgelegenheden.  Zo zijn er diverse restaurants, een karaoke bar, een disco, een beer garden, een pub, een fotowinkel, een game center, een bowling baan, een kinderspeelplaats en een markt.
Voor de kinderen zijn er ook cowboy- en Indianenshows. Als u van een drukke dag op de golfbaan vermoeid bent, kunt u voetmassage of een gewone massage genieten! Enkele uitgaansgelegenheden blijven open tot 1.00 uur 's nachts U hoeft dus niet met een lege maag te gaan slapen.
xx

Cowboy Town

Water Park

xx

Toegangsprijs
Volwassenen RM18.00
Kinderen RM13.00

Openings Tijden:
Maandag, woensdag en vrijdag:  11.00  - 19.00 uur.
Zaterdag, zondag, schoolvakanties, nationale feestdagen:  9.00 - 20.00 uur.
Gesloten op dinsdag, behalve tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdag.

Voor meer informatie of contact:
A'Famosa Water World
Jalan Kemus Simpang Empat
Alor Gajah
78000 Melaka
Tel: +606-552 0777
Fax: +606-552 0811
Email: enquiries@afamosa.com

 
     

  Ben van Wijnen

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite