MALAYSIA
SITE

Langkawi
-- Adelaarsplein
-- Eten op Langkawi
-- Excursies
-- Informatie
-- Hotels
-- Hotels (ligging)
-- Kabelbaan
-- Kilim Nature Park
-- Krokodillenboerderij
-- Langkawi
-- Langkawi - de reis
-- Langkawi - foto's
-- Openbaar Vervoer
-- Oriental Village
-- Pulau Payar
-- Rebak Marina
-- Seven Wells Waterval
-- Stranden Langkawi
-- Tax Free Winkelen
-- Thailand - Satun
-- Thailand - Koh Lipe
-- Underwater World
-- Wegenkaart Langkawi
-- Wildlife Park
-- Zomerpaleis van Anna
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
  

 

Langkawi
Krokodillenboerderij
Ben van Wijnen

Ons bezoek was leuk en we vonden het niet zo slecht als sommige van anderen zeggen. We waren dus terdege voorbereid. We zouden graag een beetje meer informatie over de krokodillen, zoals bij het voederen van de crocs.


Crocodile Adventureland - Langkawi

Crocodile Adventureland ligt op de weg naar Teluk Datai Bay, ongeveer 32 km ten noorden van Kuah. Het is 20 hectare groot en is geregistreerd bij de Conventie van internationale handel en bedreigde diersoorten. Plaatselijk staat dit park bekend als Taman Buaya Langkawi. Crocodile Adventureland is slechts ťťn van de vele attracties op het eiland Langkawi.

Krokodillen hebben altijd een geweldige aantrekkingskracht op kinderen. Kinderen krijgen er geen genoeg van om deze prehistorisch uitziende dieren te bekijken en te zien, hoe ze leven. Volwassenen krijgen ook een kick als ze zien, hoe krokodillen zich gedragen en gevoed worden in hun natuurlijke omgeving. Dit is de reden waarom het Crocodile Adventureland op Langkawi is een hit onder volwassen en kinderen.

 

Adventureland is de plaats, waar ongeveer duizend krokodillen leven, die speciaal worden gefokt en verzorgd. Er zijn ook een paar alligators tussen de krokodillen, en een aantal andere dieren, zoals herten, slangen en varanen. U kunt het voeren van de krokodillen elk uur bewonderen. De meest populaire krokodil in het park is Bujang Kawi. Hij is de oudste krokodil op de boerderij en hij weegt meer dan 454 kg. Bujang Kawi werd geboren zonder tanden en dat is de reden, waarom trainers niet bang zijn om met hem spelen. Het pretpark is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00. Het hoogtepunt van de dag is de krokodillenshow. Deze is om 11:15 uur en om 14:45. De "man versus reptiel" crocodile show is een wedstrijd tussen mens en reptiel. De toeschouwers zijn verbaasd over deze spectaculaire show. Vooral als de trainer voorzichtig probeert een krokodil te kussen. Een ander hoogtepunt voor de kinderen is een riksja-rit voortgetrokken door een krokodil.
De best geselecteerde hotels van Langkawi <klik>

Maar er is nog veel meer te beleven in Crocodile Adventureland. U kunt naar een Baby Crocodile Pond, een kweekvijver waar de reptielen paren en hun jongen groot brengen, een vijver om te voeren, een vijver met verschillende soorten krokodillen, Jumping Vijver, Show Vijver, en een brug over de vijver waar de toeristen een beter zicht krijgen op de verschillende soorten krokodillen.
Adventureland is de thuisbasis van de grootste en zeldzaamste reptielen.

Het park is een toonaangevende attractie in het eiland, maar het heeft ook een andere kant. Over sommige krokodillen wordt gezegd, dat ze specifiek worden gefokt voor hun huid en vlees, iets dat bij velen van ons de wenkbrauwen doet fronsen. Toch worden de reptielen en dieren in Crocodile Adventureland goed bijgevoerd en goed verzorgd. Je moet je door deze geruchten niet laten tegenhouden om een bezoek te brengen aan dit geweldige park.

Als U het Crocodile Adventureland verlaat, wordt u ook getrakteerd op een uniek souvenir: een echte tand van een krokodil.

 

By booking at this non commercial site, you'll keep this site alive!

Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort, ligt te midden van de regenwouden en smaragdgroene wateren van de Andamanse Zee, en het is perfect voor een uitje. Deze accommodatie ligt aan de Burau-baai en beschikt over traditionele en verfijnde kamers en suites die worden omgeven door 70 hectare grond. Dit resort is inderdaad een tropisch paradijs en staat garant voor een verkwikkende ervaring, waarbij gasten een wandeling kunnen maken naar de smaragdgroene wateren, het 500 jaar oude regenwoud kunnen bezoeken en daarna kunnen ontspannen aan het zandstrand. Een magische en geweldige plek voor ontspanning, gasten kunnen het UNESCO World Geopark bezoeken, het heiligdom bezoeken voor geÔnspireerde spabehandelingen en dit harmonieuze resort omarmen - alleen bij Berjaya Langkawi Resort.

Meer informatie en foto's: Berjaya Langkawi Resort |klik nu|

 


     

 

  Ben van Wijnen

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2022 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite