MALAYSIA
SITE

Langkawi
-- Adelaarsplein
-- Eten op Langkawi
-- Excursies
-- Informatie
-- Hotels
-- Hotels (ligging)
-- Kabelbaan
-- Kilim Nature Park
-- Krokodillenboerderij
-- Langkawi
-- Langkawi - de reis
-- Langkawi - foto's
-- Openbaar Vervoer
-- Oriental Village
-- Pulau Payar
-- Rebak Marina
-- Seven Wells Waterval
-- Stranden Langkawi
-- Tax Free Winkelen
-- Thailand - Satun
-- Thailand - Koh Lipe
-- Underwater World
-- Wegenkaart Langkawi
-- Wildlife Park
-- Zomerpaleis van Anna
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
  

 

Kabelbaan Langkawi
Ben van Wijnen

"We gingen naar de Langkawi SkyCab. Dit was soort skilift, die helemaal de bergen in ging. Het was heel erg hoog maar we wilde het allebei graag doen, alleen heb ik behoorlijk last van hoogtevrees. We stapte in een van de karretjes die ons mee naar boven nam. We hadden echt een prachtig uitzicht. Aan de ene kant, zag je prachtige bergen bedekt met dichte en onverstoorde jungle. En als je goed keek, zag je The Seven Wells Waterfall. Van bovenaf zag de waterval en nog mooier uit. Aan de andere kant zag je de azuurblauwe zee met wat eilanden. Ondertussen gingen we steeds hoger en hoger."


Cable Car - Langkawi

De entree voor de Langkawi kabelbaan, die de bezoekers helemaal naar boven naar de berg Mat Cincang neemt , de op ťťn na hoogste berg van Langkawi, ligt in het Oriental Village. Dit dorp ligt in het uiterste noordwesten van Langkawi, in de buurt Pantai Kok. Als je het dorp binnen komt en je passeert de mooie oosterse tuin en enkele souvenirwinkeltjes, kunnen de bezoekers bij een loket een kaartje kopen, voordat ze op een roltrap stappen, die hen naar het begin van de kabelbaan brengt.
Eenmaal in, de kabelbaan omhoog, zul je merken dat de temperatuur daalt en de wind in de cabine toeneemt. Dit komt door ventilatiesleuven, die zich  aan de bovenkant van de cabine bevinden. De rit zelf zal opwindende ervaring zijn. Waarschijnlijk kunt u ook een glimp van adelaars, neushoornvogels of andere vogels opvangen.

Nadat u met de kabelbaan op ongeveer 600 meter het eerste station bereikt, stapt u uit om een ​​andere kabelbaan te nemen naar de top. Uiteraard kunt u ook op het eerste station blijven en genieten van de stilte, de omgeving of het observatorium. De meesten zullen hier echter niet lang verblijven. Zij gaan door naar de top, het tweede station, waar het uitzicht verbazingwekkend is.
U kunt nog verder met de kabelbaan naar een derde station, maar hij gaat niet meer zo steil omhoog, maar de tocht is wel indrukwekkend. Op dit station worden de bezoekers getrakteerd op een prachtig uitzicht over het regenwoud en de heuvels rondom.
Op deze hoogste is het meest koel. Bij het uitstappen lopen de bezoekers langs een lange rij kraampjes met souvenirs, speelgoed, hapjes en drankjes.

U kunt via reeks trappen, die door een dun bos leidt, naar de sterrenwacht klimmen. Eenmaal aan de top, kun je eindelijk genieten van het prachtige uitzicht op het eiland, zijn kustlijn, de skyline en zeeŽn, waar de schepen varen. Aan de zijkant is een stalen brug opgehangen over Mount Mat Cincang en een aangrenzende berg. Als u over deze brug wandelt, geniet u een fantastische ervaring en het biedt een ander uitzicht op het eiland en de zee in het noorden.

Neem de tijd om te genieten van het uitzicht, voordat u met de kabelbaan naar beneden gaat. Alles wordt herhaald, maar dan in een dalende route. Langs dezelfde stations. Misschien kunt u nog enkele souvenirs kopen, voordat u uiteindelijke het basisstation bereikt en verder gaat met uw avonturen elders op het prachtige eiland Langkawi.

De best geselecteerde hotels van Langkawi <klik>

 

By booking at this non commercial site, you'll keep this site alive!

Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort, ligt te midden van de regenwouden en smaragdgroene wateren van de Andamanse Zee, en het is perfect voor een uitje. Deze accommodatie ligt aan de Burau-baai en beschikt over traditionele en verfijnde kamers en suites die worden omgeven door 70 hectare grond. Dit resort is inderdaad een tropisch paradijs en staat garant voor een verkwikkende ervaring, waarbij gasten een wandeling kunnen maken naar de smaragdgroene wateren, het 500 jaar oude regenwoud kunnen bezoeken en daarna kunnen ontspannen aan het zandstrand. Een magische en geweldige plek voor ontspanning, gasten kunnen het UNESCO World Geopark bezoeken, het heiligdom bezoeken voor geÔnspireerde spabehandelingen en dit harmonieuze resort omarmen - alleen bij Berjaya Langkawi Resort.

Meer informatie en foto's: Berjaya Langkawi Resort |klik nu|

 


 

     

  Ben van Wijnen

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2022 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite