MALAYSIA
SITE

Kids Club
-- Kids Abseilen/ Raften
-- Kids Canopy Walk
-- Kids Dierentuin
-- Kids Duiken
-- Kids Hello Kitty
-- Kids Kabelbaan
-- Kids Kajakken
-- Kids Kookles
-- Kids Krokodillen
-- Kids Legoland
-- Kids Lost World
-- Kids Oerwoud
-- Kids Olifanten
-- Kids Orang Oetan
-- Kids Onderwater
-- Kids Pretparken
-- Kids Slangen
-- Kids Snorkelen
-- Kids Vissen
-- Kids Vleermuizen
-- Kids Vlinders
-- Kids Vogels
-- Kids Waterparken
-- Kids Wonderland
-- Kids Zonneberen
-- Kids Zwarte Panter
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
 


Kids Pretparken

Een pretpark is voor de hele familie leuk, van jong tot oud. Er zijn altijd genoeg attracties, zoals een achtbaan, draaimolen, een schommelschip en je kunt er de meest spectaculaire shows bezoeken. De afwisseling van nieuwe attracties en oude klassiekers maakt een pretpark onwijs gaaf.
Het leuke aan attractieparken in MaleisiŽ is, dat er niet alleen een pretpark is, maar ook een goed uitgerust waterpark met o.a glijbanen. Je moet dus wel je zwemkleding meenemen, zodat je ook een verfrissende duik kan nemen.


Legoland

Ontdek het magische wereld in MaleisiŽ. Een wonderlijke wereld gaat voor je open in ťťn van de vele spannende pretparken (Theme Parks) in MaleisiŽ. Ben je op zoek naar spanning en uitdaging? Kom met je vrienden een pretpark Beleef wonderlijke avonturen in ťťn van de themaparken voor een dag vol adrenaline. Van spannende ritten door de geschiedenis tot wilde dieren - zowel mythisch als echt - de themaparken bieden geweldig amusement voor jong en oud. Als je naar een pretpark gaat zoals bijv. Legoland of Escape Theme Park, neem dan je badkleding mee, want er zijn (bijna) altijd waterparken bij.

MaleisiŽ heeft verschillende pretparken, waarvan sommigen heel bijzonder zijn. Heb je ooit een pretpark in een winkelcentrum gezien? Eentje die door verschillende etages heen gaat? Kom dan eens in Kuala Lumpur naar Times Square. Hier draait het verhaal eigenlijk om Professor Cosmo. Hij werd geboren op de planeet Cosmos. Als kind was hij al geniaal. Zijn allergrootste hobby was iets bijzonders uitvinden en dat heeft hij gedaan: een galaxy theme park. Maar door een ongelukje heeft zijn assistent Ooort deze uit elkaar gehaald. Overigens is Ooort een robot, die door Professor Cosmo is gemaakt. Ooort is heel onhandig en ruimt niets op. Lees verder op: Cosmosworld.


Sunway Lagoon


Sunway Lagoon ligt aan de rand van Kuala Lumpur. Pretpark is verdeeld in drie thema's: Wild Wild West, World of Adventure en Waters of Africa. Elke afdeling heeft zijn eigen opwindende attracties. Dus je kunt verzekerd zijn van veel gegil en wapperende haren. Je zult een opwindende dag beleven. Sunway Lagoon wordt een dag om nooit te vergeten. Er is zelfs een golfslagbad met echte golven. Drie verschillende eilanden met elk hun eigen thema; ieder met zijn eigen fantastische attracties. Er komt geen eind aan het plezier en vermaak. Er zijn ook dagelijkse straatvoorstellingen in dit levendige en kleurrijke pretpark. Je kunt hier de hele dag doorbrengen! Lees verder op: Sunway Lagoon.

Dacht je soms dat Legoland in Denemarken lag? Nou, dan heb je het mis! Het ligt (ook) in MaleisiŽ bij de stad Johor Bahru. In Legoland kunnen de kinderen zich inleven in de rol van hun helden en dingen doen die normaal gesproken alleen volwassenen mogen doen, zoals het behalen van hun eerste rijexamen, zwaardvechten in een steekspel, jetskiŽn met hoge snelheid over het water, of het ontwerpen en programmeren van Lego-robots. Overigens is de stad Singapore dichtbij. Lees verder op: Legoland.


Hello Kitty

Als je dan toch in de buurt bent van Legoland kun je ook een bezoek brengen aan ďHello KittyĒ. Het is een vier verdiepingen tellend overdekt, interactief themapark. Voordeel van zo'n indoor (overdekt) Theme Park is, dat het koel is voor de bezoekers. Het park omvat Sanrio Hello Kitty Town, The Little Big Club en een themarestaurant attractie genaamd Lat's Place. Dit restaurant is geÔnspireerd op de grappige wereld van Lat, een beroemd cartoonfiguur in MaleisiŽ. Je zit hier middenin de avonturen van "Lat de Kampung Boy". Lees verder op: Hello Kitty


Legoland

Op Penang kun je naar het vissersplaatsje Teluk Bahang. Hier vind je het Escape Theme Park. Dit is een familie pretpark met spannende en uitdagende activiteiten die lichamelijke conditie bevorderen door activiteiten in de vrije natuur. Het is een plek waar niemand is te oud of te jong voor is. Het is een park om plezier te hebben! †Slinger van boom naar boom als een aap. Spring als Atan (de held van het park), ga als een aap op een touw lopen, of stuiter naar beneden op Tubby Racers vanaf een helling. Je kunt grotonderzoeker of ontdekkingsreiziger zijn. Je kunt zelfs met een pan naar een goudschat zoeken. Lees verder op: Escape Theme Park

In de Genting Highlands †vind je hoog in de bergen een pretpark met o.a. een achtbaan. De temperatuur is hier zoín 20 graden, dus een stukje kouder dan in het nabij gelegen Kuala Lumpur. Dit park was verouderd, maar men werkt hard aan vernieuwing. Bekijk de Genting Century Kaart

 

 

 Ben van Wijnen

 

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite