MALAYSIA
SITE

Kids Club
-- Kids Abseilen/ Raften
-- Kids Canopy Walk
-- Kids Dierentuin
-- Kids Duiken
-- Kids Hello Kitty
-- Kids Kabelbaan
-- Kids Kajakken
-- Kids Kookles
-- Kids Krokodillen
-- Kids Legoland
-- Kids Lost World
-- Kids Oerwoud
-- Kids Olifanten
-- Kids Orang Oetan
-- Kids Onderwater
-- Kids Pretparken
-- Kids Slangen
-- Kids Snorkelen
-- Kids Vissen
-- Kids Vleermuizen
-- Kids Vlinders
-- Kids Vogels
-- Kids Waterparken
-- Kids Wonderland
-- Kids Zonneberen
-- Kids Zwarte Panter
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
 


Hello Kitty

Hallo, mijn naam is Kitty. Eigenlijk heet ik Kitty White. Hier in MaleisiŽ heb ik mijn eigen stadje. Ik ben geboren in Japan, maar woon net buiten Londen met mijn tweelingzus Mimmy en mijn ouders George en Mary. Ik heb eigen kat, Charmmy Kitty genaamd. Ik ben geen kat, maar een klein meisje, dat op een kat lijkt. Ik wil jouw vriendin zijn. Ik loop, zoals mijn poes, nooit op handen en voeten.
Hoewel de gezichten van mij en Charmmy Kitty hetzelfde zijn, loopt Charmmy Kitty wŤl op handen en voeten en draagt ze geen kleren. Ik heb altijd een strik in mijn haar op mijn linkeroor en draag het liefst een blauwe overall met een geel shirt erop, want dat vind ik leuk. Soms speel ik piano, tennis of bak koekjes. Ik wil gewoon vrienden zijn met iedereen, want dat maakt mensen gelukkig. Daarom ben ik geliefd bij jong en oud. Velen vinden mij een lieveling, maar pas op, ik kan ook ondeugend zijn, hoor!


De ingang naar Hello Kitty Town

Als je Hello Kitty Town bezoekt, krijg je vooral de kans om de wereld van Kitty te verkennen en jezelf onder te dompelen in de mooie omgeving van het Kitty House. Het hele park is versierd in zoete roze tinten. Het Hello Kitty-huis heeft een perfecte woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en zelfs een enorme kledingkast.
Wanneer je de slaapkamer binnenkomt, kun je je ogen niet van die grote kledingkast afhouden. Die is vol met schitterende jurken van Kitty en mooie tassen en schoenen. Vrijwel alles is in roze en het ziet eruit als snoepjes.
Op slechts een paar minuten afstand van Legoland MaleisiŽ is een ander nieuw pretpark onlangs geopend, het Puteri Harbour Theme Park, en dat ligt in Nusajaya. Dit is een zich snel ontwikkelende wijk in Johor Bahru, grenzend aan de nieuwe jachthaven en uitzicht op Singapore aan de overkant van de Straat van Johor. Het is het eerste Theme Park van "Hello Kitty" buiten Japan.

Het is een vier verdiepingen tellend overdekt, interactief themapark. Voordeel van zo'n indoor (overdekt) Theme Park is, dat het koel is voor de bezoekers. Het park omvat Sanrio Hello Kitty Town, The Little Big Club en een themarestaurant attractie genaamd Lat's Place. Dit restaurant is geÔnspireerd op de grappige wereld van Lat, een beroemd cartoonfiguur in MaleisiŽ. Je zit hier middenin de avonturen van "Lat de Kampung Boy".

Het thema park  is echt bedoeld voor jongere kinderen, laten we zeggen tot 8 - 10 jaar.
Puteri Harbour Theme Park is in een modern gebouw, dat op een winkelcentrum of een kantorencomplex lijkt. Een bord buiten vertelt ons, dat dit gebouw 'Little Red Cube' heet. Een deel van dit complex is nog niet voltooid, maar er zullen ongetwijfeld nog meer winkels en restaurants geopend worden in de komende maanden.

Op de begane grond van het complex is een grote merchandise winkel, genaamd de "Red Bow Cafe". Verder bevinden zich in deze ruimte de kassa's. In de winkel verkoopt voornamelijk souvenirs van Hello Kitty, Pingu, Barney, Bob de Bouwer, Angelina Ballerina en Thomas de Stoomlocomotief.

xx

 

De roltrappen brengen je naar de eerste verdieping, waar "Hello Kitty Town" ligt (zie foto boven). De roltrappen gaan verder naar de tweede verdieping en derde verdieping, waar de "Little Big Club" is gelegen.

Hello Kitty Town
De belangrijkste attractie hier is "Black Wonder", een interactieve ervaring, waar kinderen mee kunnen helpen om Hello Kitty en Dear Daniel te vinden, die beiden ontvoerd zijn. Het (mooie) grote "Kitty's House" is de thuisbasis van Hello Kitty, compleet met slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Het Hello Kitty Huis is verbazingwekkend. Als je een fan bent van Hello Kitty dat moet je haar huis bezoeken - haar huis. Alles kun je hier bewonderen, van haar piano, haar keuken, haar bed, haar badkuip, tot haar inloopkast. Alles zul je top vinden.
Er is op deze etage ook een "indoor" speeltuin. Je kunt ook een ritje maken in de Theekopjes en er is een toneelpodium, waar Hello Kitty verschijnt in shows en andere presentaties.
De kinderen kunnen ook met "Hello Kitty" op de foto en je kunt ook de andere Sanrio karakters ontmoeten.


De show van "Hello Kitty"

De Little Big Club
De tweede verdieping vind je Pingu, Barney, Bob de Bouwer en Angelina Ballerina activiteiten, terwijl de derde verdieping (ook onderdeel van Little Big Club) is gewijd aan Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden.
Attracties op de 2e verdieping zijn Pingu's Igloo (waar niet veel te beleven valt, afgezien van Street Basket Ball en Basket Bowling machines),  Angelina's Dance Studio (waar kinderen op de foto kunnen met Angelina Ballerina), Barney's Playhouse en een Bob de Bouwer Play Structuur.
Er is een toneelpodium voor mini-shows en je hebt kans om de Little Big Club karakters te ontmoeten.
Op de derde verdieping is Thomas de Stoomlocomotief.  Hier zijn er een paar kindvriendelijke ritjes zoals de Windmill Ride, Colin Crane Drop Ride, Harold Helicopter ride, Bertie the Bus ride, botsauto's en een rit met Thomas de Stoomlocomotief.
Het is uitermate geschikt voor peuters en zij kunnen hier dan ook volop genieten van alles.

Het is heel leuk als je met je kinderen in dit park op bezoek bent, want alle attracties zijn meestal geschikt voor kinderen. Tevens is het een leuke plek om foto's te maken. Je kunt veel leuke Sanrio Hello Kitty souvenirs kopen en er zijn een paar activiteiten voor kinderen om te doen. Kinderen zullen er zeker een leuke tijd hebben.

 

 

 

 Ben van Wijnen

 

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite