MALAYSIA
SITE

Ipoh
-- Ipoh
-- Ipoh - Airport
-- Ipoh - Busstation
-- Ipoh - Hotels
-- Ipoh - Kellie's Castle
-- Ipoh - Tibetan Tempel
-- Ipoh - Sam Poh Tong
-- Ipoh - Lost World
-- Perak
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
  

Amanjaya Bus Terminal

"Gewoon een bus terminal, zoals er zovele in MaleisiŽ zijn. Schoon en met goede informatie. vriendelijk personeel. Alles is duidelijk aan gegeven op borden."


Amanjaya Bus Terminal

Het busstation Terminal AmanJaya ligt ver van het stadscentrum in de noordelijke buitenwijken van Ipoh, dicht bij de Noord-Zuid-snelweg. Het is een ruime en mooie Amanjaya-busterminal. Je zult versteld staan van het opvallende ontwerp. Het busstation ligt op 15 km afstand van de stad Ipoh (of 10 minuten). De snelste manier om van busstation naar het centrum van Ipoh te komen, is met de bus. Er is dan ook een lokale bus (gerund door TransitPerak), die er ongeveer een uur doet.

Het Amanjaya-busstation heeft een zeer ruime wachtruimte met LED-tv's en een groot displaybord om het vertrek en de aankomst van de bussen te tonen. Het doet denken aan het enorme scherm op de internationale luchthavens. De dichtstbijzijnde bushalte op de terminal brengt je naar het centrum van Ipoh. Op de reis naar Ipoh kun je genieten van de schoonheid van de buitenwijken van de stad. Als je bus over een paar uur vertrekt, kun je ook winkelen op de terminal.
Er zijn veel goede winkels in het gebouw, waar je welkom bent. Na het winkelen, is het logisch dat mensen honger krijgen. Om hun smaakpapillen te kalmeren, zijn er een aantal restaurants en eetgelegenheden. In het geval dat toeristen van plan hier te overnachten, kunnen ze zichzelf troosten bij de vele goedkope hotelletjes rondom het busstation.
Er rijden veel busdiensten van en naar het busstation Amanjaya, zoals: Plusliner, Konsortium Express, Sri Maju Group, S & S International Express, Transnasional, Billion Stars, Lapan Lapan Travel, Konsortium (Singapore) en nog veel meer.
 

 

In MaleisiŽ en Singapore kun je beter met de bus reizen, dan met het vliegtuig of de trein. Bussen komen namelijk op de kleinste plekjes en ze kunnen je overal af zetten. Zo heeft BusOnlineTicket.com ongeveer 100 busaanbieders om meer dan 6.000 routes in MaleisiŽ en Singapore. Je kunt ze boeken door op de banner onderaan te klikken. Je krijgt een reservering met stoelnummer! Populaire busroutes zijn van Kuala Lumpur naar Singapore, Ipoh, Penang, Malakka, Genting Highlands en meer. Naast de toeristische bestemmingen hebben ze ook busdiensten naar bijv.Teluk Intan, Klang, Kuantan en Muar.
You can easy book a bus ticket with seat number by clicking on the bus banner below.

Belangrijke details over het busstation:

  • Het is gastheer voor veel busoperators met routes door MaleisiŽ en buiten zijn grenzen

  • Toegankelijk voor verschillende vervoermiddelen

  • Budget Hotels in de nabije omgeving

Toppertjes:

  • Winkels

  • Food court

  • Air-conditioned wachtruimte

  • Ticket kantoortjes

  • Bagage opslaan

  • Body massage

Amanjaya Bus Terminal Contact Details

Adres : No.1, Persiaran Meru Raya 5, Meru Raya, 30020 Ipoh, Perak, Malaysia
Tel : +60 5-526 7718

Gemakkelijk een Bus Ticket boeken:
 

Klik op deze banner voor reservering

Gemakkelijk een treinkaartje boeken:
cheap booking
Klik op deze banner voor reservering


 

 

 

 

Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite