THE
MALAYSIA
SITE

 
 
Maleise Keuken
-- Oerap Taugeh
-- Tempeh Lemak
-- Roergebakken Tahoe
-- Tahoe Pedis
-- Taugeh Tahoe Goreng
-- Dadar Istemewa
-- Pergedel Goreng
-- Kubis Masak Lemak
-- Nasi Lemak
-- Roti Canai
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
 



 

Oerap Taugeh

Oerap Taugeh
groenteschotel met pittige kokosdressing

Wat je nodig hebt:

  • 450 gram gewassen en goed uitgelekte taugeh

  • 150 gram kokos

  • 1 theelepel zout

  • sap van 2 limoenen

  • 8 gedroogde pepers,fijngehakt en zonder zaad

  • 6 sjalotten

  • 30 gram gedroogde garnalen (ebbi) , geweekt en uitgelekt. 

Bereiding
Maak pepers, garnalen en de sjalotten fijn in een vijzel of keukenmachine. Rooster de kokos met het mengsel en het zout tot het aroma vrijkomt, in een pan met een dikke bodem. Voeg de taugeh toe en roer deze een paar minuten door de kokos rasp. Neem de pan van het vuur en sprenkel het limoensap over de taugeh.

 


 

 

Limoenen
Limoenen

Heeft u ook een Maleis recept?
Mail me deze a.u.b.

 

 

 

 

Google


  Hetty Zweers  

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2001 - 2018 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite