MALAYSIA
SITE

 

Reisspecialisten

-- Maleisieonline
-- Pangea Travel
-- Van Verre
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Tijger

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
 


MaleisiŽ Reisspecialist:

MaleisiŽ online: bouw je eigen reis


 

Bouw je eigen reis bij Maleisie online

Reizen door MaleisiŽ op je eigen manier

Een reis door MaleisiŽ is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Struin over de levendige 'nightmarket' in hartje Kuala Lumpur, ervaar de echte jungle in nationale parken en trek door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Ontmoet Orang-oetans op Borneo en slaap bij de lokale mensen thuis. Sluit je reis relaxt af op het witte poederstrand van een van de paradijselijke eilandjes.

MaleisiŽ online biedt je de mogelijkheden om het echte MaleisiŽ te ervaren. Je slaapt in knusse hotelletjes op loopafstand van alle bezienswaardigheden, in sfeervolle houten chalets middenin de jungle of in een hutje op het strand. Je stelt je eigen MaleisiŽ reis samen met onze bouwstenen. We hebben zelf door MaleisiŽ gereisd, waardoor we de leuke plekjes kennen en je goed kunnen helpen met het samenstellen van jouw droomreis. 

 


 

Je eigen MaleisiŽ reis

Met onze bouwstenen (korte reizen van drie tot zes dagen) kun je je eigen reis samenstellen. We bieden meer dan twintig bouwstenen aan door heel MaleisiŽ. Ontdek de Cameron Highlands met de bouwsteen "Trek in thee" of kies voor "Orang-oetans en cruisen met de jungleboot" op Borneo. Qua vervoer kun je ervoor kiezen om zelf te rijden in een huurauto, reizen per bus, individueel met een privť-auto met chauffeur of een combinatie van deze drie.
Heb je geen zin om te puzzelen met bouwstenen? Dan bieden we ook enkele complete MaleisiŽ rondreizen aan. Dit zijn combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen qua geografische ligging en opbouw van activiteiten.

Pulau Pangkor bij Maleisie online


Bouw je eigen reis bij MaleisiŽ online

 

 

 

 

 

Opgeven als Reisspecialist <klik hier>

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2019 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite