MALAYSIA
SITE

 
MaleisiŽ met kinderen
-- A'Famosa Waterpretpark
-- Aquaria (KL Aquaria)
-- Bukit Gambang (Kuantan)
-- Bukit Merah
-- Canopy Walk (Penang)
-- Times Square Theme Park
-- Desa Waterpark
-- Dierentuin Kuala Lumpur
-- Escape Pretpark
-- Genting Theme Park
-- Genting Theme Park Kaart
-- Hello Kitty Theme Park
-- Honingbeer
-- Krokodillen boerderij
-- Langkawi
-- Langkawi Kabelbaan
-- Legoland Malaysia
-- Lost World of Tambun
-- Mines Wonderland
-- Olifanten - Kuala Gandah
-- Olifanten - Sungei Ketiar
-- Perhentian
-- Pulau Payar
-- Pulau Redang
-- Rotsklimmen
-- Slangentempel
-- Sunway Lagoon
-- Taman Negara
-- Underwater World Langkawi
-- Vleermuizentempel
-- Vlinderboerderij
-- Vogelpark
-- Wildlife Park Langkawi
-- Zwarte Panter
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
  

 

Kabelbaan Langkawi
Ben van Wijnen


Cable Car - Langkawi

 

De entree voor de Langkawi kabelbaan, die de bezoekers helemaal naar boven naar de berg Mat Cincang neemt , de op ťťn na hoogste berg van Langkawi, ligt in het Oriental Village. Dit dorp ligt in het uiterste noordwesten van Langkawi, in de buurt Pantai Kok. Als je het dorp binnen komt en je passeert de mooie oosterse tuin en enkele souvenirwinkeltjes, kunnen de bezoekers bij een loket een kaartje kopen, voordat ze op een roltrap stappen, die hen naar het begin van de kabelbaan brengt.
Eenmaal in, de kabelbaan omhoog, zul je merken dat de temperatuur daalt en de wind in de cabine toeneemt. Dit komt door ventilatiesleuven, die zich  aan de bovenkant van de cabine bevinden.

Nadat u met de kabelbaan op ongeveer 600 meter het eerste station bereikt, stapt u uit om een ​​andere kabelbaan te nemen naar de top. Uiteraard kunt u ook op het eerste station blijven en genieten van de stilte, de omgeving of het observatorium. De meesten zullen hier echter niet lang verblijven. Zij gaan door naar de top, het tweede station, waar het uitzicht verbazingwekkend is.
U kunt nog verder met de kabelbaan naar een derde station, maar hij gaat niet meer zo steil omhoog, maar de tocht is wel indrukwekkend. Op dit station worden de bezoekers getrakteerd op een prachtig uitzicht over het regenwoud en de heuvels rondom.
Op deze hoogste is het meest koel. Bij het uitstappen lopen de bezoekers langs een lange rij kraampjes met souvenirs, speelgoed, hapjes en drankjes.

U kunt via reeks trappen, die door een dun bos leidt, naar de sterrenwacht klimmen. Eenmaal aan de top, kun je eindelijk genieten van het prachtige uitzicht op het eiland, zijn kustlijn, de skyline en zeeŽn, waar de schepen varen. Aan de zijkant is een stalen brug opgehangen over Mount Mat Cincang en een aangrenzende berg. Als u over deze brug wandelt, geniet u een fantastische ervaring en het biedt een ander uitzicht op het eiland en de zee in het noorden.

Neem de tijd om te genieten van het uitzicht, voordat u met de kabelbaan naar beneden gaat. Alles wordt herhaald, maar dan in een dalende route. Langs dezelfde stations. Misschien kunt u nog enkele souvenirs kopen, voordat u uiteindelijke het basisstation bereikt en verder gaat met uw avonturen elders op het prachtige eiland Langkawi.

De best geselecteerde hotels van Langkawi <klik>

 

     

 

  Ben van Wijnen

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2019 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite